Beställ utskrifter med spiralbindning

  • Låt oss spiralbinda ditt dokument till en bläddringsbar bok
  • Perfekt för presentationer, bruksanvisningar, manuskript etc
  • Se ditt pris direkt innan du beställer
envelope logo
Välkommen!

Skriv Ut Online är ett digitalt tryckeri - det enklaste sättet att beställa och skriva ut papper, dokument och pdf:er online

Vad är Skriv Ut Online?

Skriv Ut Online är ett digitalt tryckeri - det enklaste sättet att beställa och skriva ut papper, dokument och pdf:er online.
Du laddar enkelt upp ditt dokument och anger dina adressuppgifter, så skickar vår molntjänst hem en utskrift till dig. Snabbt, enkelt och billigt! Och du slipper allt strul med skrivare, drivrutiner, bläck, toner och papper som trasslar.

Hur levererar ni och hur lång är leveranstiden?

När du gör din beställning väljer du om du vill hämta dina utskrifter på vårt kontor i Stockholm eller om du vill få dina utskrifter hemskickade.
Normalt printar och postar vi din utskrift inom 24 timmar (vardagar). Postnord tar sedan 1-2 vardagar för leverans. Om du beställer innan kl 13 (vardagar) kan vi normalt posta din utskrift samma eftermiddag.
Du kan även välja att hämta dina utskrifter på vårt kontor på Södermalm i Stockholm. Vi har en upphämtningslåda så man kan hämta även utanför kontorstid. Om du beställer före kl 13 (vardagar) kan du normalt hämta samma eftermiddag/kväll. När din utskrift är klar och redo för upphämtning skickar vi ett mail med alla upphämtningsdetaljer!

Vilka papperstyper kan man skriva ut på?

För vanliga utskrifter använder vi Multicopy Zero, ett koldioxidneutralt A4-papper 80g av högsta kvalitet från Stora Enso.
Utöver vårt standardpapper erbjuder vi även:
  • Hålat papper (A4 80g)
  • Finpapper (A4 100g)
  • Tjockt finpapper (A4 160g)
  • Självhäftande etikettpapper (A4)
  • Laminerat finpapper (A4 160)
Priser för dessa ser du enkelt vid beställning.

Hur stora dokument kan jag skriva ut?

Vi skriver ut alla dokument i A4-format (297x210 mm). Om ditt dokument är större än så (tex i A3-format) så kommer dokumentet automatiskt att förminskas till A4-format innan det skrivs ut.

Vilka filtyper kan jag skriva ut?

Tills vidare har vi enbart möjlighet att skriva ut PDF-filer. Om du vill skriva ut någon annan typ av fil (tex ett word-dokument) så måste du först spara filen som en PDF alternativt konvertera den till PDF-format. Det finns olika sätt att göra denna konvertering, tex mha gratistjänster på nätet, här är ett exempel på en sådan gratistjänst:
PDF Converter

Kan man skriva ut dubbelsidigt?

Ja, vi kan skriva ut både enkelsidigt och dubbelsidigt.
Om man väljer att skriva ut dubbelsidigt så får man välja mellan "vända längs långsidan" (passar ofta stående dokument) eller "vända längs kortsidan" (kan ibland passa bättre för liggande dokument och broschyrer i A5-format).

Hur kan jag skriva ut en folder i A5-format?

Du kan skapa en folder/broschyr i A5-format genom att ladda upp en PDF med två liggande sidor i A4-storlek (297x210 mm) som vi printar dubbelsidigt för att vikas på mitten!
Det är viktigt att innehållet kommer i rätt ordning! Folderns framsida ska vara till höger på sida ett, baksidan till vänster på sida ett, vänster uppslag till vänster på sida två och höger uppslag till höger på sida 2.
Se till att du har minst 5mm marginal runt hela dokumentet och välj "Verklig storlek (ingen omskalning)" för att centrering och marginaler ska bli rätt. Välj även "Dubbelsidig - vänd blad längs kortsida" för att få till en dubbelsidig utskrift!

Kan jag skriva ut i färg?

Ja, vi skriver ut alla dokument i färg.

Vad brukar era kunder skriva ut?

Många av våra kunder väljer att skriva ut tex en retursedel, en fraktsedel, en blankett, en returetikett, kurslitteratur, kompendier, bröllopsprogram, diplom eller olika typer av etiketter.

Kan man skriva ut eller köpa utskrifter av bilder och fotografier?

Ja, man kan köpa och beställa utskrifter av bilder och fotografier via vår tjänst så länge dessa laddas upp i PDF-format.
Notera dock att vi gör alla utskrifter via laserskrivare på vanligt skrivarpapper och att bildkvaliteten därmed inte kan jämföras med kvaliteten från en fotoskrivare med fotopapper. Om du vill skriva ut fotografier med bästa möjliga kvalitet rekommenderar vi därför att du beställer utskrifterna från någon annan tjänst.

Kan jag skriva ut etiketter?

Ja, vi kan skriva ut etiketter! Ladda upp din fil i pdf-format och välj papperstyp "Självhäftande" så printar vi på vårt självhäftande etikettpapper.

Kan ni laminera papper och/eller utskrifter?

Ja, vi kan laminera dina papper och utskrifter! Välj i så fall papperstyp "Laminerat finpapper" så ordnar vi det! Notera att lamineringen förstörs om du efter leverans klipper det laminerade dokumentet i flera delar.

Erbjuder ni någon form av inbindning eller spiralbindning?

Ja, vi erbjuder spiralbindning med plastspiral för dig som är intresserad av att binda in dina utskrifter. Välj i så fall "Spiralbindning" som papperstyp så ordnar vi det!

Erbjuder ni utskrifter och lösningar anpassade för företag?

Ja, vi erbjuder olika typer av skräddarsydda lösningar för företag som tex vill betala via faktura. Kontakta oss gärna för mer information (se kontaktinformation i sidfoten).

Kan man skriva ut direkt från sin iphone eller mobiltelefon?

Ja, vår hemsida är mobilanpassad så det fungerar utmärkt att beställa och skriva ut direkt från sin iphone eller annan mobiltelefon så länge du har tillgång till filerna du vill printa från din mobil.

Varför ska man använda er tjänst?

Det finns många bra tryckerier och tjänster för avancerade trycksaker, fotoalbum och utskrifter i stora volymer. Men fram tills nu har det saknats en enkel, snabb och billig tjänst online för att beställa och printa enklare dokument och pdf:er. Vi har specialiserat oss på just detta och kan därför leverera både snabbare, enklare och betydligt billigare än våra konkurrenter. Skriv Ut Online - enkelt, snabbt och billigt!